Velkommen som sponsor og samarbeidspartner av Nord - Karmøy rideklubb!

Nord-Karmøy rideklubb ble stiftet i 2002. Vi har vært aktiv siden da, og har på disse årene opparbeidet oss mange erfaringer innen klubb drift og hestesport. Klubben består av over 200 medlemmer, og rommer alle i alderen fra barn til voksen. Som sponsor møter DERE et bredt publikum, ikke bare bestående av klubbens medlemmer, men også deres familier, slekt og venner.

Tilbudene våre retter seg både mot de som har egen hest og de som er rideskole ryttere, forryttere og hestepassere.                            Nord - Karmøy rideklubb er aktiv i ridesporten, på hjemmebane så vel som bortebane. Vi arrangerer både rekrutt - og distriktstevner i sprang og dressur. Vi er opptatt av å få alle med, inkludering, gratis prinsippet og utlån av utstyr og materiell. Med jevne mellomrom arrangeres det Åpen dag. Publikummassen rundt dette arrangementet er stor, både på anlegget og i nærmiljøet.

Å inngå som sponsor / samarbeidspartner  i vår rideklubb setter dermed bedriften din tydelig på kartet, både til hverdag og fest 😊

Som sponsor for Nord - Karmøy rideklubb skal du  være trygg på at deres reklame blir lagt merke til. Vi har derfor satt sammen ulike sponsorpakker som kan tilpasses bedriftens behov. Vi skiller mellom års-sponsor og stevne sponsor. Etter avtale er det også mulig å bidra som produkt sponsor.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende og hyggelig prat om din bedrifts muligheter hos oss.

Bli med på laget ! Vi gleder oss til å høre fra deg!!! 

Åge Norem: 915 93 160,          Dagny Elin Mjåseth: 40294407,          e-post: post@nordkarmoyrideklubb.no   

 

Her er eksempler på pakker som vi tilbyr firma og bedrifter. Det som er veldig kjekt er at vi kan skreddersy en egen  pakke utifra Deres behov og ønsker! 

 

Gull:  alt. 1) Gavesponsor     alt. 2) 3-årig pakke kr 30 000 +++ pr år 

Sølv: 3- årig standardpakke   kr 10 000 pr år. 

Bronse: ett - årig pakke  kr. 5000,- Logo på nettside, omtale på facebook & Instagram, gratis medlemskap. Mulighet for å kjøpe plass til prosjektpresentasjon i og rundt klubblokalet.

 

Sponsor pakke for stevne: 

Hovedsponsor:  Stevnet får bedriftens navn. Mulighet for: profileringsutstyr til goodiebags, stand/ bannere, utstilt kjøretøy. Logo på stevne dokumenter og  gjestebokser. Speaker omtale og omtale på sosiale medier. Delta på premie seremonier.

Klassesponsor: En klasse oppkalles etter bedriften, deltta på premie seremonien. Mulighet for profileringsutstyr til goodiebags, speaker omtale og omtale i sosiale medier.