Påskekos i ridehallen!

Påskekos i ridehallen!

Barn - og ungdom storkoste seg på gratis arrangementet "påskekos" denne uka! Banetrening ute, flere konkurranser, leker ,gratis mat , drikke og godteri stod på programmet da barn-og ungdomskomiteen stod for det aller første arrangementet i NOKA Hallen.

Les mer
Godt levert av BORGA!!!

Godt levert av BORGA!!!

07.02.24 22:08
av Dagny Elin Mjåseth

BORGA gjør siste finpuss på hallen før de pakker sammen og drar på fredag! Det ble foretatt utsjekk av hallen med Borga og vår egen prosjektleder på onsdag. Vi er veldig fornøyd med hall leverandøren vår, BORGA, og de dyktige arbeidsfolkene deres!!! Takk for det gode samarbeidet og den flotte jobben dere har gjort her på Vikshåland!!!

Les mer
Endelig kranselag!

Endelig kranselag!

I dag, fredag 19. januar 2024, var gleden derfor ekstra stor da ridehall komiteen endelig kunne invitere arbeidsfolk, leverandører, idrettskonsulenten og frivillige til den gamle tradisjon med kranselag!

Les mer
Klubb hengerne våre

Klubb hengerne våre

06.04.22 16:29
av Dagny Elin Mjåseth

Rideklubben er stolt eier av to doble Ifor Williams hestehengere. Stor takk til våre sponsorer for at drømmen om å eie egne hengere gikk i oppfyllelse i 2019-20. Gratis utlån til medlemmer når de skal på trening eller stevne. Klubben arranger fellestransport for medlemmer og er da behjelpelig med å skaffe sjåfører. Kontakt Åge E Norem for ytterligere info om lånevilkår og bestilling av dato.

Les mer